• mancs_head_08
  • mancs_head_07
  • mancs_head_06
  • mancs_head_05
  • mancs_head_01

Bemutatók

Rendszeresen tartunk mentőkutyás bemutatókat, hogy mások is bepillantást nyerjenek ebbe a szép, de embert és kutyát próbáló elfoglaltságba. Ezen alkalmakkor mindig figyelünk arra, milyen a jelenlévő közönség érdeklődési köre, kor szerinti összetétele és arra, hogy milyen alkalomból kértek fel minket a bemutatóra. Szeretnéd, hogy közösséged (óvoda, iskola, bentlakásos otthonok, falunap, céges rendezvény, egészség programok) is megtapasztalja ezt a különleges élményt?

Keress minket az info@mancsakezben.hu-n.

bemutatok_demo

 

Ahol már jártunk:

Múzeumok éjszakája

Különleges rendezvény, különleges alkalom!

Június 20-án harmadik alkalommal vettünk részt a Múzeumok Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozaton. Idén is a X. kerületi Katasztrófavédelem Központi Múzeumában jártunk, ahol kicsik és nagyok szimulált körülmények között bepillantást nyerhettek a mentőkutyák munkájába.

 

Gyermeknap a X. kerületben

Igazán különleges délelőttöt töltöttünk el a Dr. Sztanek Endre Alapítvánnyal közösen. Lehetőségünk volt kisgyerekekkel közelebbről is megismertetni a mentőkutyákat és játékos feladatokkal teli vidám órákat tölthettünk együtt. Bújócska a sátorban, rádiózás és bevetési sisak felpróbálása, mint legnépszerűbb feladatok, de ügyesen segítettek a mentőkutya ereszkedőhám felvételében, illetve az imitált sérülések ellátásban. A képek önmagukért beszélnek!

 

Gyermeknapi eb kavalkád Érden

Az érdi Eb-Dorádo Kutyakiképző Sportegyesülettel közösen óriási tömeg előtt tartottunk mentőkutyás, engedelmes és őrző-védő bemutatót, ki-ki a maga szakágában. Legnagyobb sikert kétségtelenül a bohóc úr aratta, de nagy tapsot kapott az egészen fiatal kölyökkutya, Yahoo és a legfiatalabb kutyatréner, Kira is.

 

Bemutató a Kőbányai Csodafa Óvodában

Dr. Sztanek Endre Alapítvánnyal közösen a Kőbányai Csodafa Óvodában jártunk. Sok kíváncsi és érdeklődő kisgyermek várt minket, ahol lehetőségük volt testközelből megismerkedni a mentőkutyákkal. Örömünkre szolgált velük tölteni a délelőttöt, ahol játszva tanulták meg a picik a kutyákkal szembeni helyes viselkedést és a sérült mancs bekötözését is kipróbálhatták.

 

Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny

2015. április 10-én került megrendezésre a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség Ifjúsági Versenye. A versenyen 48 csapat indult, köztük két külföldi iskola csapatai. A tanulóknak elméleti és gyakorlati tudásukról kellett számot adniuk a hagyományos katasztrófavédelmi ifjúsági versenyen.

 

Mentőkutyás bemutató, Inárcs

2014. október 03.

Inárcs, Inárcs, Inárcs… Simogató kezek, érdeklődő fülek és sok sok kutyát szerető gyermek. A színes és változatos programok mellett játékos mentőkutyás bemutatót tartottunk!

Élményeinkről beszéljenek a képek!

Köszönjük a meghívást!

 

Mentőkutyás bemutató, Nyáregyháza

2014. szeptember 06.Újra Nyáregyházán tartottunk mentőkutyás bemutatót, ahol a fiatal és növendék mentőkutyáké volt a főszerep. Igazi nyár végi fesztivál hangulatban volt részünk, sok simogató kéz és még több kutya szerető ember – ez várt minket Nyáregyházán.

 

Mentőkutyák a Tűzoltó Múzeumban

2014 Múzeumok éjszakáján a Tűzoltó Múzeumban hihetetlenül hangulatos és vidám mentőkutyás bemutatót tartottunk. A nézők és a mentőkutyák is nagyon jól érezték magukat. Köszönjük a Dr. Sztanek Endre Alapítvány kollégáinak a segítséget!

 

Mentőkutyás bemutató, Monor

Monor, Jászai Mari Általános iskola kreatív tanulóitól egy nagyon emlékezetes napot kaptunk ajándékba! Kutyák és gyerekek összhangja egy mentőkutyás bemutatón, köszönjük!

 

Az Aga Gyermekotthonban jártunk

Bemutató az Aga Gyermekotthonban:

 

Bemutató az Állatok Világnapján

2013. október 4.
Csapatunk az Állatok Világnapja alkalmából a biatorbágyi Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Általános Iskolában tartott bemutatót. A gyerekek testközelből láthatták, hogyan "készülnek" a mentőkutyák, kipróbálhatták, milyen az, amikor egy mentőkutya "megtalál" és természetesen sor került az ilyenkor elmaradhatatlan, kutyasimogatással egybekötött kérdezősködésre is.