• mancs_head_08
  • mancs_head_07
  • mancs_head_06
  • mancs_head_05
  • mancs_head_01

Eltűnt személy felkutatás, Jászberény

2014_04_20_Szemelykereses_Jaszbereny_03Egyesületünk újabb személykeresésen vett részt Jászberény határában 2014.04.13-án / our association was cooperating in searching missing people around Jászbereny in 13.04.2014Tájékoztatás. Kérjük változtatás nélkül átvenni.

Eltűnt személy felkutatás, 2014.04.13. Jászberény – 8 életmentő és kutyás kereső egység, 51 fő részvételével, kutyák bevonásával – az Eltűnt Személyekért Egyesület első szervezésében, jászberényi eltűnt személy felkutatására.

http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/246381

Tájékoztatásul: 2014. április 13-án, reggel 8 órai kezdettel indult a nagy erőket megmozgató, Jászberényben március 17-én eltűnt Pataki Hajnalka keresésére az Eltűnt Személyekért Egyesület által szervezett, 51 fővel, 8 életmentő és kutyás kereső egységekkel bonyolított eltűnt személy keresés.

A kereső csapatok először nagy területű erdős-bokros-mocsaras-lápos területet kutattak át tüzetesen, ahol egy felderítő többszörösen becsomagolt fegyverre bukkant. A helyszínen tartózkodók értesítették a Rendőrséget. A Rendőrség kiérkezését követően az eltűnt személy keresés folytatódott. A csoportok a szárazföld eredménytelen átkutatása után a Zagyva folyó medre mellett haladva a folyót kutatták át, ahol egy uszadékban és bedőlő fában fennakadt, erősen elalgásodott holttestet találtak. A helyszínre hozott hulla kereső kutya megerősítette, hogy a keresők holttestre bukkantak.
A holttest azonosítása jelenleg folyamatban (17 óra 15 perc).

2014. március 13-án 20:00 órakor befejeződött a holttest azonosítása.
A kereső csapat Pataki Hajnalka holttestét találta meg.
Ezzel az eltűnt személy keresése befejeződött.

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! A gyászolóknak mielőbbi megnyugvást kívánunk!

Köszönetünket fejezzük ki minden keresésben résztvevő életmentő egységnek, kutyás kereső egységnek, kutyáknak, a Jászberényi Városi Polgárőrségnek, a Rendőrség dolgozóinak, a Tűzoltóság dolgozóinak! Köszönjük, hogy egyetlen hívó szóra azonnal összefogott, fegyelmezett keresésre indult a Cserhát Mentőkutyás Egyesület, a Pannon Mentőkutyás Alapítvány, az Sos Mentőkutyás Egyesület, a Kare Keresőkutyás Szolgálat, a Kutyákkal az Életért Alapítvány adószám: 18838972-1-16, a Mancs a Kézben Egyesület / Paw in Hands Association, a Katasztrófavédelmi Speciális Mentő Tűzoltó, a Magyar Speciális Mentők Személy kutató egysége , a Tatabányai Polgári Védelmi Egyesület és az Eltűnt Személyekért Egyesület képviselői! Szívből kívánjuk, a továbbiakban ilyen nagyszabású eltűnt személy keresés során minden eltűnt személyt épségben találjunk meg! A Jászberényi Mentőkutyás Szolgálatnak külön köszönet a tökéletes szervezésért!

A továbbiakban kérünk minden eltűnt kereséssel foglalkozó szervet, csoportot, bejegyzett tevékenységet folytató jogi személyt, magánszemélyt, eltűnéskor azonnal irányítsa hozzánk a hozzátartozót, mi azonnal a területileg illetékes eltűnt kereső csoportoknak továbbítjuk a felhívást!

Az oldal lájkolóitól és az Eltűnt személyek – fotóval … csoport tagjaitól semmi mást nem kérünk, mint EGYETLEN kattintást a piros, azaz eltűnt posztok alatti Megosztom linkre. A nyilvánosság ereje sokszor lehetne segítség. Az az egyetlen kattintás pedig, bármilyen hihetetlen, de még életet is menthet, hiszen minél több megosztás, annál nagyobb nyilvánosság, annál nagyobb esély arra, hogy a posztot látók közül valaki felismeri az eltűnt személyt, a Rendőrség felé jelzi a birtokában lévő információkat. Reméljük, a továbbiakban rohamosan megnő a megosztások száma, ami egyetlen lehetőség az eltűnt személyek fotójának és adatainak nyilvánosságra hozására jelenleg. Minél több megosztás, annál inkább fennáll az esélye, hogy a nyilvánosság révén felismeri valaki az eltűnt személyt és mint bejelentő, segít az eltűnt személy épségben történő megtalálásában.

A Pataki családnak még egyszer mélységes együttérzésünket fejezzük ki!

Eltűnt Személyekért Egyesület

2014_04_20_Szemelykereses_Jaszbereny_02 2014_04_20_Szemelykereses_Jaszbereny_01 2014_04_20_Szemelykereses_Jaszbereny_04