• mancs_head_08
  • mancs_head_07
  • mancs_head_06
  • mancs_head_05
  • mancs_head_01

Fogadj örökbe egy mentőkutyát!

Fogadj örökbe egy mentőkutyát!Lepd meg szeretteidet nevelőszülői címmel!

Az örökbefogadás a mentőkutyák esetében azt jelenti, hogy bárkit megillet a kitüntető “nevelőszülő” cím, aki kiválasztja kedvencét és bizonyos pénzadománnyal támogatja. Az örökbefogadás egyéves időszakra szól, de bármeddig meghosszabbítható.

Egy mentőkutya örökbefogadása nagyon figyelmes dolog, ajándéknak is kiváló!

Támogató klub:

1. Sok kicsi sokra megy tagság: Hisszük és valljuk, hogy a jó szándékú emberek több pici támogatása és önfeláldozása viszi előre munkánkat. Éves örökbefogadás minimális összege 6.000 Ft, cserébe Nevelőszülői oklevelet kapsz tőlünk e-mailben.

2. Gondoskodó tagság: Éves nevelőszülői gondoskodás minimális mértéke 10.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet és egy pici meglepetést küldünk ajándékba.

3. Megbecsülés tagság: Az éves megbecsülés minimális mértéke 20.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet és egy pici meglepetést küldünk ajándékba.

4. Befektetés a jövőbe tagság: Ezen klub tagjai tetszőleges összeggel tudják támogatni a mentőkutyát. Éves tagság esetében ez minimum 50.000 Ft, mely személyes meglepetésekkel és kivételes kiváltságokkal jár az ajándékok mellett. Közös fotót adunk az örökbefogadott mentőkutyával. Előre egyeztetve évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya.

ARDEN ATLAS BENSON

JADE JETHRO KERKA

KEVLAR KIP KV

MIZU NEO NOVA

PIXEL RIBIZLI YAHOO

ZIDANE ZOMBI

A mentőkutyák örökbefogadásának általános feltételei:

Az örökbefogadás jelképes! Az örökbefogadott mentőkutya a gazdájánál marad, tulajdonjoga nem változik. Egy mentőkutyának több örökbefogadó nevelőszülője is lehet. A nevelőszülőnek semmilyen kötelezettsége sincs az örökbefogadott mentőkutyával kapcsolatban.

– Az örökbefogadást e-mailen és/vagy facebook oldalunkon üzenetben kezdeményezheted, ha további kérdésed van +36 30 511 7310 telefonszámon is érdeklődhetsz.

– Évente rendezünk a mentőkutyák örökbefogadói számára nyílt napot. Itt lehetőség van figyelemmel kísérni a mentőkutya fejlődését, beszélgethetsz a gazdájával és részt vehetsz a tréningeken.

– Évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya. (4.Befektetés a jövőbe tagság)

– A befizetett támogatást a Mancs a Kézben Egyesület az önkéntes mentőkutya-vezetők támogatására fordítja mely magában foglalja a mentőkutyák képzését, oktatását, állatorvosi ellátását, felszerelések megvásárlását és kényelmük biztosítását.

Az örökbefogadást átutalással tudod fizetni, ezt követően küldj egy e-mailt, melyben neved mellett a számlázási címet is megadod, illetve e-mail címed ahol tarthatjuk veled a kapcsolatot.

mancsakezben@gmail.com
Név: Mancs a Kézben Egyesület
Számlaszám: CIB Bank: 10701324-68530466-51100005

Előre is köszönjük!
Mancs a Kézben Egyesület önkéntes mentőkutya-vezető tagjai