• mancs_head_08
  • mancs_head_07
  • mancs_head_06
  • mancs_head_05
  • mancs_head_01

Fogadj örökbe egy mentőkutyát!

fogadj_orokbe_mentokutyat_01Az örökbefogadás a mentőkutyák esetében azt jelenti, hogy bárkit megillet a kitüntető "nevelőszülő" cím, aki kiválasztja kedvencét és bizonyos pénzadománnyal támogatja. Az örökbefogadás egyéves időszakra szól, de bármeddig meghosszabbítható. Egy állat örökbefogadása nagyon figyelmes dolog, ajándéknak is kiváló!

 

 

 

A mentőkutyák örökbefogadásának általános feltételei:

Az örökbefogadás jelképes! Az örökbefogadott mentőkutya a gazdájánál marad, tulajdonjoga nem változik. Egy mentőkutyának több örökbefogadó nevelőszülője is lehet. A nevelőszülőnek semmilyen kötelezettsége sincs az örökbefogadott mentőkutyával kapcsolatban.

– Az örökbefogadást e-mailen kezdeményezheted

– Évente kétszer megrendezzük a mentőkutyák örökbefogadói nyílt napját. Itt lehetőség van figyelemmel kísérni a mentőkutya fejlődését, beszélgethetsz a gazdájával és részt vehetsz a tréningeken.

– Havonta küldünk e-mailt az örökbefogadott mentőkutyáról

– Évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya. (4.Befektetés a jövőbe tagság)

– A befizetett támogatást a Mancs a Kézben Egyesület az önkéntes mentőkutya-vezetők támogatására fordítja mely magában foglalja a mentőkutyák képzését, oktatását, állatorvosi ellátását felszerelések megvásárlását és kényelmük biztosítását.

Az örökbefogadást átutalással tudod fizetni, ezt követően küldj egy e-mailt, melyben neved mellett a számlázási címet is megadod, illetve e-mail címed ahol tarthatjuk veled a kapcsolatot.

Név: Mancs a Kézben Egyesület

Számlaszám: CIB Bank: 10701324-68530466-51100005

Támogató klub

1. Sok kicsi sokra megy tagság: Hisszük és valljuk, hogy a jó szándékú emberek több pici támogatása és önfeláldozása viszi előre munkánkat. Éves örökbefogadás minimális összege 5.000 Ft, cserébe Nevelőszülői oklevelet és a havi hírlevelet is kapsz tőlünk e-mailben.

2. Gondoskodó tagság: Éves nevelőszülői gondoskodás minimális mértéke 10.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet és az örökbefogadott mentőkutya fotójával ellátott bögrét kapsz ajándékba. Gondoskodásunk jeléül rendszeresen küldünk fotót és videót az örökbefogadott mentőkutyáról.

3. Megbecsülés tagság: Az éves megbecsülés minimális mértéke 20.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet, az örökbefogadott mentőkutya fotójával ellátott bögrét és egy mentőkutyás pólót kapsz tőlünk a megbecsülésünk jeléül a fotók és videók mellé az örökbefogadott mentőkutya hétköznapjairól.

4. Befektetés a jövőbe tagság: Ezen klub tagjai tetszőleges összeggel tudják támogatni a mentőkutyát. Éves tagság esetében ez minimum 50.000 Ft, mely személyes meglepetésekkel és kivételes kiváltságokkal jár az ajándékok mellett. Közös fotót adunk az örökbefogadott mentőkutyával. Előre egyeztetve évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya.

Előre is köszönjük!

norton_01Norton: Amerikai bulldog fiú aki mentőkutya vizsgái mellett nagy móka mester, mindig vicces és jópofa. Itt épp helikopterben forgalmaz.

 

 

 

 

 

 

mango_01Mangó a belga juhász: A labdák szerelmese, főleg ha több van belőle. Belvárosi kutya ő, a szigeten bandázó menő.

 

 

 

 

 

 

benson_01Benson: A fekete labrador, ki minden szívet elrabol, hogy aztán megmentse és hős lehessen.

 

 

 

 

 

 

zombi_01Zombi: A stréber, szőrös border collie, kinek különleges tekintete elvarázsol! Szereti a birkákat, na nem megenni, hanem terelni. Zombi pár hónapja nevelgeti az új kis mentőkutya-tanoncot, Yade-t, aki hozzá költözött.

 

 

 

arden_01Arden: A szélvész belga juhász, aki néha beköszön és suhan tovább. Családjával egyedül él, szóval ő a király.

 

 

 

 

neo_01Neo a border collie: a vidéki pasi, ki külhonba vágyik, szélvész mint a többi, ki a családjával lakik.

 

 

 

 

yahoo_01Yahoo: a belga fajtájú, Csehországban született, de magyar fiút szeretett lány, ki lelkes és mindig éhes.

 

 

 

 

ninja_01Nijna a border collie: aki már nem tini Ninja, és főleg nem teknőc. Csak kicsi, tanulni vágyó kutya ő.

 

 

 

 

mcafee_01McAfee: a csini csaj, ki megmozgat és erdőn mezőn át kutatva talál rád.