• mancs_head_08
  • mancs_head_07
  • mancs_head_06
  • mancs_head_05
  • mancs_head_01

Vizsgák, versenyek

II. Julius K-9 Mentőkutyás Kupa, Biatorbágy

vizsgaplakat2015. április 18-19-én ismét Biatorbágy adott otthont a II. Julius K-9 Mentőkutyás Vizsga és Versenynek. A két nap alatt négy helyszínen, három különböző szinten, több mint 44 induló mérte össze tudását terület- és romkutatásban illetve nyomkövetésben. A Nemzetközi Mentőkutyás Szövetség (IRO) szakemberei – Jaroslav Sedlák és Daniel Sedlák – előtt az embert és kutyát próbáló feladatokat mindenki a legjobb tudása szerint hajtotta végre.

 

 

 

 

 

 

IRO nemzetközi mentőkutya vizsga

2014. október 17-19.A sok felkészülésnek meglett az eredménye: csapatunkból többen is sikeres első vizsgát tettek. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen az ország egyetlen mentőkutya vizsgás boxere (RH-FL-A) és vadkacsavadász retrievere (FH-FL-E) nálunk van. Itt is gratulálunk nekik, csak így tovább!

 

Julius K-9 Mentőkutyás Kupa, Biatorbágy

Hajnali ébredés, utazás és találkozó a hazai, mentőkutya képzéssel foglalkozó csapatokkal. A célok különbözőek: megszerezni az első vizsgát, megújítani a már meglévőt, megnyerni a versenyt, tanulni a gyakorlott versenyzőktől.</span>Csapatmunka és összefogás a megfelelő szavak a hétvégi Julius K-9 Mentőkutyás Kupa jellemzésére, mindenki kihozta magából a maximumot, köszönjük Nektek, hogy ott voltatok és köszönjük Pavel Šabacký-nak valamint Daniel Sedlák-nak, hogy eljöttek hozzánk és két napon át fáradhatatlanul, folyamatosan bírálták kutyáinkat!