• mancs_head_08
  • mancs_head_07
  • mancs_head_06
  • mancs_head_05
  • mancs_head_01

Ti is segíthettek!

Ti is segíthettek! Ti is segíthettek! Mint tudjátok, csapatunk önkéntesei a Törökországban történt katasztrófára reagálva a helyszínen segédkeznek romkutatói kutyáikkal. Itthonról folyamatos kapcsolatban vagyunk velük, szükség esetén pedig megpróbálunk nekik távolról segíteni.

Értesüléseink szerint a filmekben látható állapotok vannak. Mindenhol segélykérések, menekülő emberek és az esethez illő körülmények. A kommunikáció igencsak nehézkes közöttünk, mivel a telefonszolgáltató nem EU zónában díjaz, így már a elmúlt napok költségei is nagyon magasak. Természetesen ezek eltörpülnek az ottani károk mellett.


Mindazonáltal szeretnénk a SEGÍTSÉGETEKET kérni!

Amennyiben van közeli ismerősötök Törökországban elérhető telekommunikációs szolgáltatóhoz, vagy tudtok olyan emberről, aki szívesen átvállalja a kommunikációnk költségeit, akkor ne habozzatok jelentkezni. Akár messengeren, akár telefonon (+36301615023) el tudtok minket érni. A segítség részetekről nemcsak egy kontakt megadása, hanem annak a folyamatnak a támogatása, hogy a hozzájárulást megkapjuk.


Anyagi támogatás esetén az alábbi adatokkal és az “adomány” közleménnyel tudtok nekünk segíteni.
Mancs a Kézben Egyesület
CIB Bank: 10701324-68530466-51100005